Casa > Sobre nosaltres

la nostra Història

Xiamen Yalitong Pedra Industrial Co, Ltd és un fabricant de renom i exportador de productes de pedra a Xiamen, Xina des de 1993. Hem acumulat una rica experiència en el subministrament de granit, marbre i quars per a projectes comercials i residencials, incloent lloses, fogons, fogons , i les rajoles etc.

la nostra fàbrica

Més de 20 anys d'experiència com a fabricant de pedra a la Xina, al voltant de 66 treballadors que treballen a la nostra fàbrica de 20000m2, amb capacitat de producció de 12600m2 cada mes

nostre Producte

Granit, marbre i quars

Aplicació del producte

Lloses, fogons, fogons, rajoles pisos i rajoles de la paret.

nostre certificat

Proveïdor auditat per SGS

Equips de producció

Màquina italiana quadrilla-serra, màquina de polit automàtic, màquina de tall CNC, màquina de perfil Edge, Edge màquina de polit, etc.

Mercat de producció

Amèrica i Europa

nostre Servei

Els nostres treballadors professionals s'ocupen dels dibuixos CAD de taxació abans de la realització de la comanda, durant la producció de l'ordre, vam enviar imatges per mostrar cada procés de la nostra producció, assegureu-vos que el paquet fort i ràpida lliurament. Després d'obtenir els béns de qualsevol possible problema serà estrictament analysized, la nostra empresa serà responsable de qualsevol problema de la qualitat causat per nosaltres per la compensació de fons o la substitució de materials.