Casa > Sobre nosaltres > Certificat d'empresa

Certificat


Som proveïdor d'auditoria de SGS des de 2007, durant més de 11 anys.

Amb seu a Suïssa, SGS és la companyia líder mundial en inspecció, verificació, proves i certificació. Fundada el 1878, SGS és reconeguda com la referència mundial en qualitat i integritat. Operen una xarxa de més d'1, 250 oficines i laboratoris d'arreu del món amb prop de 64.000 empleats.

SGS-CSTC Standards Technical Services Co., Ltd. va ser fundada el 1991 com una empresa conjunta entre SGS Group i China Standard Technology Development Corp., sota l'administració estatal de supervisió tècnica de qualitat. SGS-CSTC compta amb més de 50 oficines i dotzenes de laboratoris amb al voltant de 9 000 professionals que treballen per a l'empresa.

Les seves capacitats es materialitzen de manera competent en el subministrament de les cadenes de subministrament de diversos sectors com l'agricultura, els minerals, la petroquímica, la indústria, els productes de consum, l'automoció i les ciències de la vida. Des de fa anys, SGS ha impulsat els seus esforços d’innovació i recursos col·laterals en les àrees de protecció del medi ambient, energies alternatives, eficiència energètica i iniciatives amb baixes emissions de carboni. Els serveis de proves, inspecció i certificació que oferim ajuden a empreses locals i estrangeres, els governs i les institucions a desenvolupar solucions sostenibles que equilibren la gent, el planeta i el benefici.


Proveïdor auditat per SGS