Casa > Sobre nosaltres > Perfil de la companyia

La nostra història

Xiamen Yalitong Stone Industrial Co., Ltd és un fabricant i exportador de renom de productes de pedra a Fujian, Xina des de 1993. Hem acumulat una rica experiència en el subministrament de granit, marbre i quars per a projectes comercials i residencials, incloses les lloses, taulells, vanitats , i rajoles, etc.

La nostra oficina es troba al centre de la ciutat de Xiamen, que és molt convenient per a l'exportació de pedres del port de Xiamen.

Els nostres productes

-Materials principals:
Granit, marbre, quars.


-Elements principals:
Rajoles i rajoles de granit

Rajoles i rajoles de marbre

Taulells de granit i marbre i quars, tapes de tocador

Projecte a mida per marbre i granit

Stone Sink & Basin

Mosaic de marbre

Paviment de granit i escales

Escultura de marbre o granit, etc.


-Per què escollir-nos?
1. Preu assequible:
Com a fabricant professional, sempre oferim preus assequibles. En qualsevol mercat, mai no trobareu el preu més barat, sempre hi ha alguna empresa que pugui oferir un preu més barat del que obtindreu. Per tant, el nostre objectiu és assegurar-nos que la bona qualitat amb preus competitius, en lloc del preu més barat. Ens assegurem que la nostra qualitat mereix el preu.


2.Multiple Products:
Els nostres productes es troben en una gran varietat, la nostra fàbrica produeix principalment granit, marbre, quars i onix, però per a altres materials inclosos el basalt, la pissarra, el gres, el travertí, la pedra blava, etc. tenim bons recursos per a aquestes fàbriques. Segurament podem oferir un millor preu i carregar un recipient mixt amb el nostre granit o marbre, a continuació, envieu a


3. Control de qualitat:
Tots els productes estan sota el nostre estricte control de qualitat. Li assegurem el que oferim pot satisfer la seva qualitat de mercat al seu mercat. Des del començament de la producció fins als paquets, prestem atenció a tots els detalls i fem tot el possible per evitar qualsevol error visible.


4. Servei al client:
La nostra oficina té la seva seu a la ciutat de Xiamen, que és més fàcil per a les nostres empreses de vendes per comunicar-se amb els nostres clients i també per conèixer-nos amb els nostres clients cara a cara.

La nostra missió és proporcionar als nostres clients un servei complet considerat durant la cooperació, i ho estem fent des de fa més de 20 anys. Ens necessitem els uns als altres i ens respectem durant la negociació o la cooperació.


Donem la benvinguda sincerament a tots els nous clients potencials per contactar amb nosaltres. No només us proporcionarem els materials adequats segons la vostra qualitat requerida amb un preu competitiu, sinó que també us proporcionarem un servei excel·lent mitjançant una resposta ràpida amb solucions constructives. Els nostres esforços i el nostre suport aporten el negoci guanyador, que fa que tant nosaltres com nosaltres puguem anar més enllà.