Paviment de granit de pedra natural G603

Natural Stone G603 Xina Granit Llum Gris Rajoles Flamejats per pavimentació Subministrem xinesos G603 Rajoles de granit gris clar a tot el món principalment amb superfície polida i flamejat. Altres acabats com Bushhammered, sandblasted i honed també estan disponibles. Rajoles de granit gris clar G603 amb ...

Detalls del producte

Pedra natural G603 Xina Granit clar gris amb rajoles de pavimentació

Subministrem rajoles de granit gris clar gris de G603 a tot el món principalment amb superfície polida i flameada. Altres acabats com Bushhammered, sandblasted i honed també estan disponibles. Els rajoles G603 de granit gris clar amb superfície flameada es poden utilitzar per a llambordes exteriors o per a bords de bany, normalment s'inclouen rajoles polides a l'interior.


Descripció del producte

Nom dels productes: Xina Popular Light Gray Granite G603; Padang Light
Mida:

600 * 600 * 30mm

600 * 300 * 30mm

300 * 300 * 30mm

800 * 200 * 25mm

600 * 200 * 25mm, etc.

Ús: Exterior - Rajoles de pavimentació
Acabat superficial: Superfície superior Flamejat, tallats tallats per altres costats
Estàndard de qualitat: Tolerància de gruix: +/- 1,5 mm
Disponibilitat de superfície llisada i raspallada segons el vostre requeriment
Inspeccioneu totes les fitxes abans d'embalar-les
Requisit de la mostra: Mostra gratuïta disponible, s'ha de carregar la mercaderia de mostra

El nostre avantatge:

1. Preu competitiu:

Com a fabricant, som competitius en el preu. Mentrestant, com a prestigi professional local ben conegut d'altres fàbriques. Hem estat venent a més de 20 països amb regularitat, un mercat crític i la majoria de preus competitius.

2. Productes múltiples:

La nostra varietat de productes és múltiple, incloent Granit i marbre i taulells de quars, tapes de la vanitat, cuina i bany superior, Big Slab, Project Cut-To-Size, Rajoles, Fregadero i Conca, Llar de foc, Mosaic, Pavimentació i Escales, Columna , Escultura, font, elements de jardineria ..., etc. Per tant, no importa el tipus de pedra que necessiteu, fins i tot aquells que no s'inclouen al catàleg de productes, podríem trobar-los per a vosaltres també, que és un dels nostres avantatges.
Som l'única empresa que té les fàbriques familiars també en el travertí, pedra arenisca, pedres artificials, pedra de pedra, productes escultòrics, etc.

3. Control de qualitat

La qualitat de tots els productes està sota el nostre control estrictament, de manera que podríem assegurar-nos que el que us oferim és un producte superior i de qualitat. Des del principi de la producció fins a l'examen dels productes acabats, tots ens esforcem per evitar errors amb molta cura.

4. Servei competitiu

Atès que ens especialitzem en la importació i exportació de tot tipus de pedra durant molt de temps, podríem oferir un servei complet per a vostè. Us respectem, els nostres clients i les vostres decisions, però això no significa que no us proporcionem bons suggeriments. Per preocupar-vos pel que us preocupa; per proporcionar el que hauríem de proporcionar.

5. Disseny personalitzat

Si no heu pogut trobar l'especificació especial que necessiteu, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Podríem fer el producte específic que desitgeu d'acord amb els vostres requisits.

El nostre esforç i el suport dels nostres clients fan que sempre sigui un negoci guanyador entre clients i nosaltres, això fa que els dos vagin més enllà.
Donem la benvinguda sincerament a nous clients potencials en contacte amb nosaltres, no només li proporcionarem els materials adequats en funció de la qualitat requerida amb preus competitius, sinó que també li proporcionarà un bon servei a través de la reacció ràpida amb solucions constructives.

Ens satisfà des del principi fins al final!


Descripció general dels productes


G603 flamejat

Flamed Tiles # 1


rajoles grises

Rajoles amb flames # 2


Rajola g603

Rajoles amb flames # 3


Control de qualitat


Rajoles G603

Comprovació de dimensions # 1


rajoles grises

Comprovació de dimensions # 2


Llum gris flamejat

Comprovació de dimensions # 3


Paquet i càrrega


CRATES G603

Caixes de fusta fumigades


Rajoles G603

Caixes de fusta fumigades


Light grey crates

S'està carregant


Qualsevol interès amb el nostre granit gris clar, envieu-nos un correu electrònic per export@yalitong-stone.com

Gràcies


Investigació