Casa > exposició > Contingut

Una breu introducció a quars de maó

May 15, 2017

1. quars maó adopta la tecnologia especial de producció i la fórmula matèria primera, en la calcinació i de la pressió i altres condicions no termostàtiques, la formació d'estructura densa de cristall de quars-com en el cos de maó, la taxa d'absorció d'aigua del cos de maó és molt baix <0,1 %,="" d'alta="" densitat,="" la="" duresa,="" la="" flexió,="" resistència="" a="" l'abrasió,="">

2. La preparació de matèries primeres de maó de quars és extremadament exigent, per complir amb la reproducció de quars de maó de la textura de pedra natural ric sentit realista del tacte i el sentit de la vista; la restauració de tot el cos de la textura de la pedra natural, maçoneria de maó de quars és la combinació perfecta del seu efecte decoratiu i viabilitat, que és un substitut de la pedra natural.

3. maó de quars en la moderna tecnologia de producció, les matèries primeres no contenen contaminació radioactiva d'impureses de metalls pesants, cap radiació, i descartar l'existència de pedra natural de gran aberració cromàtica, els defectes, fàcil contaminació filtració de la filtració, difícil de manejar, i els alts preus cicle de subministrament de llarg i altres defectes.