Casa > exposició > Contingut

El manteniment diari de les rajoles de marbre

May 15, 2017

1. La rajola ceràmica es pot seleccionar el detergent, pols de rentat i una altra de rentat.

2. Amb aigua i sabó amb una mica d'amoníac i la barreja de trementina, rajoles de neteja pot fer que la rajola més brillant.

3. Ha de ser tractat periòdicament, l'interval de temps és de 2-3 a 6 mesos aconsellable.

4. superfície de maó, com ara esgarrapades, es pot ratllar a la pasta de dents de zero, netegi amb un drap sec pot ser reparat.

5. Dip en una petita quantitat de brutícia amb un raspall de dents pot treure hàbilment les esquerdes a la brutícia rajoles de ceràmica. llacunes de maó i maó no s'utilitzen regularment per crema de brutícia, i després al peu del canó raspallen una capa d'agent resistent a l'aigua, pot prevenir el creixement de floridura.

taques 6. te, taques de fruita, cafè, cervesa, gelat, soja vinagre salsa, greix, tinta i altres contaminants, utilitzant hidròxid de sodi o lleixiu en la taca lleugerament amarada, i després seques. Per greix oliosa, també pot posar paper o paper higiènic a les rajoles, i després ruixar netejador en l'anterior, col·locat després d'un moment com arrencant la màscara, el greix serà enganxat, i després amb un drap net submergit en aigua tovalloleta pot .

7. Tinta, ciment i altres contaminants utilitzen àcid clorhídric, àcid nítric i altres solucions diluïdes, fregar 2-3 vegades.

8. L'ús de detergents especials per a contaminants tals com pintures i revestiments (mercats o supermercats es venen majoritàriament) de fregat.

9. Rust es pot rentar a terme per 2% de solució d'àcid oxàlic i es neteja amb aigua. Després de la mòlta en pols amb pastilles 3-4 vitamina C, escampar sobre la superfície i fregar amb aigua diverses vegades, i poden eliminar taques d'òxid. En el cas de Rust Chen Stains, 10% d'àcid oxàlic, àcid cítric i la barreja d'aigua es remulla en òxid, i després netegi amb salmorra concentrada de nou, pot. Si hi ha llimona fresc, es pot esprémer als seus gotes de suc a les taques d'òxid amb desinfectant per a mans, que es repeteix diverses vegades, fins que les taques d'òxid remoguts, i després es renten amb sabó.

10. Tots els tipus de cola es poden treure amb aigua de plàtan, aigua plàtan pur és líquid volàtil transparent incolor, té una olor plàtan més gruixuda, lleugerament soluble en aigua, soluble en una varietat de dissolvents orgànics, inflamable, que s'utilitza principalment com a pintura en aerosol dissolvent i diluent.

11. El mercuri es pot netejar amb benzina, i es pot treure amb crema de brutícia.