Casa > exposició > Contingut

El meu encimera de granit necessita tenir costures

Sep 17, 2019

Per a la majoria de taulells de cuina de pedra natural, sovint són inevitables les costures en què s’uneixen dues pedres individuals. De vegades sembla estrany per a alguns clients quan veuen l’enorme tros de pedra de la qual es formarà el taulell. es pregunten per què no es pot tallar una sola peça. Per a superfícies més petites, com un encimera de bany o taulells amb una longitud de 110 ", un taulell sense costures sol funcionar, i també té un aspecte agradable sense cap costura. Tot i això, els taulells de cuina més grans presenten més un repte. Anem a sobre per què són les costures. sovint és necessari i com de bons fabricants de pedra poden minimitzar la seva aparença.


Un dels nostres clients ha tingut problemes per combinar el color o el color marcat per la costura a la imatge:

image

però aquesta feina és d’una altra fàbrica amb un preu més barat, en lloc de la nostra botiga.

Així, això és el que va passar quan aneu amb el "preu més baix": el desacord no coincideix i la costura és horrible. Tria sàviament. Les botigues barates no són bones i les bones botigues no ofereixen preus "al fons de la roca".


Aquesta és la raó per la qual arriba el tema.


Per què les costures?

Per començar, la pedra natural (especialment el granit) es troba tallada amb grans blocs. I tallem blocs grans a lloses de 2cm o 3cm, normalment la longitud màxima serà de 110 "per a la major part del granit, només algun granit pot ser de 118".

Si teniu un petit taulell de cuina o només necessiteu una llosa recta, pot ser possible tallar-la en una peça contínua. Depèn realment de la mida del taulell, de les dimensions de l’entrada i del lloc de treball, i també de quants retalls tindrà la pedra. Els retalls, que necessiteu per a la pica o la cuina, debiliten la pedra i poden facilitar que la llosa es trenqui. En aquest cas, pot ser necessària costura per garantir que la pedra no es desfaci.

Aquestes consideracions són especialment importants per als taulells en forma de L. Aquestes peces gairebé sempre s’han de tallar en almenys dues peces, cosa que es pot fer d’algunes maneres diferents. De vegades es tallarà la pedra a banda i banda de la cantonada, fent dues peces rectangulars diferents i una única costura recta i curta. En altres casos, la pedra es tallarà en un angle de 45 graus des de la cantonada, fet que crea una costura mitrada. Si el fabricant es pot allunyar, les costures es poden col·locar en un lloc més poc concret, com per exemple, en retalls de lavabo, sota un armari o a prop d’una columna.

Un altre factor que afectarà com i on es col·loquen les seves costures és el patró i el color de la pedra. Les pedres que tenen un gra fi i més consistent, fins i tot són més fàcils de cosir, especialment si la pedra és fosca. L’epoxi que s’utilitza per omplir les costures s’ajusta amb el color de la pedra i, com que l’epoxi en general té una tonalitat groguenca, pot ser difícil fer coincidir els colors en les lloses més clares.

Les lloses que presenten grans extensions de color, gammes més amples de color i un revestiment complicat poden ser molt més difícils de cosir. Per tal de fer que les dues peces semblin el més continuades possible, hem d’assegurar-nos que el color sigui relativament continu d’una peça a l’altra i que la veta i la coloració continuïn fluint de la forma més natural possible. Les peces tindran un aspecte molt distint, una mica descarat i desajustat si el color canvia dràsticament entre les costures, o si el revestiment o el patró canvien bruscament. Tot i que no sempre és fàcil fer una transició totalment impecable, és el nostre treball fer que sembli una peça de pedra contínua.


River white (46).JPG

Granit blanc de riu


River white (79).JPG

Taulell de granit en forma de L


River white (80).JPG

taulell de granit blanc


Així, la manera d’obtenir una costura perfecta, el més important és controlar el color i el joc de veining durant la nostra fabricació.


La nostra fàbrica ofereix un servei excel·lent, qualitat excel·lent i preus assequibles.


Per a qualsevol consulta sobre els nostres taulells de granit, poseu-vos en contacte amb nosaltres:

WhatsApp: +86 13859955059 (Sophy)
+86 13606008877 (Lliri)

Contacte 1: Sophy Zhou

Correu electrònic: sophy@yalitong-stone.com

Contacte 2: Lily Lin

Correu electrònic: lily@yalitong-stone.com