Casa > exposició > Contingut

Fa la taca de marbre blanc

Jan 24, 2019

Quan es tracta de seleccionar taulells de cuina o tapes de bany, el marbre blanc clàssic continua sent la millor opció per a molts propietaris. No sorprèn que els taulells de marbre siguin naturals i tan populars, perquè crea un patró natural molt bonic. Cada bloc és diferent.

Tanmateix, el marbre blanc no és un producte perfecte.

Per exemple, el carrara blanca és de marbre blanc de bona qualitat procedent d'Itàlia, de fet, el marbre blanc es pot tenyir si no ho feu bé.


Bianco Carrara

Carrara Blanca


White Carrara

Tops de vanitat


White marble countertops

Bianco Carrara


Per al marbre blanc, les opcions més populars segueixen sent la superfície polida, que es veu brillant o esmolada, que sembla mat. Hem de preocupar-nos per la gravat per àcid, de manera que en algun moment recomanem superfícies afinades. Perquè per a una superfície polida, el gravat ho farà avorrit i farà el gravat més visible.

Tant per a la superfície de marbre blanc polida com polida, fem sempre el tractament de segellat amb un segellador penetrant a base d’oli, que és una manera essencial de portar un rendiment a llarg termini i d'evitar taques lleugeres.

Per evitar qualsevol taca possible, si us plau, feu en conseqüència:

  1. Fregueu regularment els taulells de marbre blanc amb un drap lleugerament humit amb detergent suau. A continuació, netejar i polir amb un drap net i suau;

  2. Si els taulells de marbre blanc estiguessin mimats per qualsevol cafè o suc o un altre ingredient de cuina, traieu i netegeu immediatament les tapes amb un detergent suau.

  3. Si no teniu cap taca, podeu comprar un netejador professional per netejar la superfície de marbre.
Per a qualsevol consulta sobre els nostres taulells de marbre blanc, poseu-vos en contacte amb nosaltres:

WhatsApp: +86 13859955059 (Sophy)
+86 13606008877 (Lily)

Contacte 1: Sophy Zhou

Correu electrònic: sophy@yalitong-stone.com

Contacte 2: Lily Lin

Correu electrònic: lily@yalitong-stone.com