Casa > exposició > Contingut

Com evitar el mal ús de taulells de quars

May 30, 2018

Com evitar el mal ús de les taulells de quars ?


Els taulells de pedra de quars, com a nou material decoratiu verd i lliure de contaminació, el quars s'ha tornat cada vegada més popular en la indústria de la construcció, tot i que el preu de la pedra de quars és lleugerament superior al granit natural, que no pot impedir l'aplicació i el desenvolupament de Pedra de quars, llavors l'àmbit d'aplicació és més extens. La pedra de quars es pot mantenir molt bé, però cal evitar el mal ús que s'utilitza a continuació:


1. Col·loqueu elements d'alta temperatura a la superfície durant molt de temps


L'olla calenta o altres aparells sobreescalfats que es van treure directament de la llar o el forn o el microones poden causar danys a la superfície de taulells de quars. Utilitzeu un coixinet tèrmic sota la olla.


2. Utilitzeu la taula directament com una planxa de tall


Utilitzeu el tauler de tall quan talleu les verdures. Encara que la pedra de quars és dura i duradora, pot danyar la superfície dels taulells de quars després de tallar directament sobre la superfície durant molt de temps.


3. No deixeu-ho assecar després de rentar la superfície i l'aigua no danyarà la superfície.


Perquè l'aigua conté una gran quantitat de lleixiu i escala. Després de mantenir l'aigua a la superfície de quars durant molt de temps, pot danyar la part superior del quars i afectar l'aspecte.


4. Com que la pedra de quars té una resistència química de gran densitat, àcid i àlcali, la pedra de quars s'utilitzarà aleatòriament sense cap descuidament.


La pedra de quars és molt dura sense cap porus, però encara cal evitar qualsevol contacte amb productes químics molt forts, com el removedor de pintura, el netejador de metall i el netejador d'estufes. No contacteu amb clorur de metilè, acetona (agent d'eliminació d'ungles), agent de neteja d'àcids forts. Si hi ha algun contacte amb els articles anteriorment descuidat, aclareixi la superfície de la pedra de quars amb un munt de sabó. Per a l'esmalt d'ungles, utilitzeu un detergent lliure d'acetona (com la llauna i l'alcohol) i esbandida amb aigua. No tireu els objectes gruixuts o nítids directament a la superfície: no escalleu amb aigua bullida immediatament després d'enjuagar amb aigua freda.