Casa > exposició > Contingut

Com mantenir les taulells de granit

Jun 20, 2018

1. Realitzeu el tractament de sellador d'aigua a les tauletes de granit abans de la instal·lació

El granit és material porós, amb cura inadequada, es rascen fàcilment. El tractament del segellador pot formar una capa protectora sobre els taulells de granit per protegir la superfície. Aquesta capa protectora també fa que la superfície del granit sigui molt suau i brillant. Però a mesura que avança el temps, la capa protectora es desgastarà gradualment. Per tant, l'empresa de renovació i manteniment de pedra s'haurà de regularment requerir per recarregar els taulells de granit.

2. No arrossegueu els equips de cuina dels taulells de granit

Els mescladors, processadors d'aliments, estufes i agitadors són equips pesats. Poden tenir vores afilats a l'interior, i aquestes arestes afilades aniran a les tauletes de granit possiblement. Per evitar aquesta situació, no arrossegueu objectes pesats a la superfície del granit. Si l'equip de cuina és massa pesat, demaneu-li a algú que ajudi a aixecar o utilitzar coixinets d'escuma a la part inferior dels equips. El coixí d'escuma és molt útil per moure objectes, i també pot evitar rascades a les tauletes de granit.

3. No utilitzeu objectes esmolats en taulells de granit

Les tauletes de granit s'utilitzen sovint per preparar els aliments. Tallar les coses directament a les tauletes farà que les cimeres es facin malbé i fins i tot deixen rascades antiestètiques. Cal protegir les tauletes de granit en tallar els aliments. També podeu instal·lar una taula de tallar de fusta a les tauletes de granit. Si aquest mètode no funciona, podeu tallar alguna cosa a les tauletes de granit, però heu de tenir més cura en tallar.

4. Presti atenció a la neteja amb solució neutral d'aigua de sabó

Després de la cocció, s'ha de netejar la superfície del granit. El que es manté durant la preparació dels aliments pot fer-se gratar els taulells de granit possiblement. Netegeu la superfície amb una solució de sabó neutra per garantir que no hi hagi partícules nocives a les tauletes. A més, és bo esponjar la superfície en comptes de moldre per reduir la possibilitat d'esgarrapades.