Casa > exposició > Contingut

Com mantenir la bellesa d'un taulell de quars durant molts anys?

Oct 24, 2017


El nostre quars artificial és una superfície fabricada artificialment que es fabrica utilitzant cristalls naturals de quars juntament amb la resina que fa que el material sigui una superfície durable que pugui semblar-se a materials naturals com el marbre o el travertí, però també pot fer-ne un aspecte propi .  


Els nostres taulells de quars es promocionen amb molts avantatges: són resistents a la taca, impermeables, resistents a la calor, cura fàcil, etc. i una bona elecció per a famílies ocupades a totes les habitacions de la casa. Fins i tot podeu instal·lar un taulell de cuir blanc pur sense cap problema.

A diferència dels taulells de pedra natural, un taulell de quars, fins i tot blanc, mai no ha de ser segellat per mantenir la seva resistència a la humitat, les taques i altres danys; que és el seu major benefici! Però igual que altres materials de taulell, els taulells de quars resistents a les taques no són completament indestructibles.Podem centrar-nos en taulells de quars blancs :


blob.png


Un taulell de quars blanc pot ser espectacular. Mentrestant, un taulell de quars blanc també és vulnerable per obtenir taques de productes com vi negre, te, cafè i salsa de tomàquet, si no es netegen immediatament . En aquests casos, el líquid de tinció no s'absorbeix per la superfície del taulell de quars.

La tinció es produeix quan el líquid reacciona amb la pròpia resina per crear una decoloració que és difícil de treure. La bona notícia és que podeu evitar aquestes taques fàcilment netejant qualsevol vessament immediatament o utilitzant superfícies de protecció com ara safates, trivets i taules de tall.


Una altra causa de tinció, sobretot amb un taulell de quars blanc, és una neteja impropi. És veritat, de vegades, els productes químics destinats a aconseguir que la cuina no funcioni amb bacteris i amb neteja resplendent poden fer que sembli brut. Eviteu utilitzar qualsevol producte químic que contingui dissolvents com diluents de pintura, detergents o sabons d'oli.

A més, no utilitzeu netejadors que contenen lleixiu. La millor manera de netejar el taulell de quars és amb un sabó suau, com el líquid rentavaixelles. Per als embolics obstinats, l'amic de Barkeeper és un netejador segur i no abrasiu.


Les palanques poden arruïnar l'aspecte d'un taulell de quars blanc, fins i tot quan estan febles. El quars és resistent a la calor, però no a prova de calor. La resina és més probable que es danyi de l'exposició al calor que la pedra natural. Assegureu-vos d'utilitzar un trivet o un coixí calent quan feu servir olles i paelles.


Tenint en compte tots els indicadors anteriors , l'ajudarà a mantenir la bellesa d'un taulell de quars durant molts anys, fins i tot un blanc pur, es poden evitar fàcilment els possibles problemes amb avisos acurats. Així que el quars, segueix sent un dels materials més preocupants i de fàcil cura disponibles al mercat dels taulells.