Casa > exposició > Contingut

Com fer una pedra de quars de bona qualitat

Mar 16, 2018


QUARTZ STONE és un dels materials més idonis per a les tauletes de la cuina i les tauletes de bany. La pedra de quars es compon de mineral de cristall de quars com a farciment principal (amb una alta pureza de Sio2 99,9%), la resina epoxi no saturada s'utilitza com a aglomerant, i es remou, les lloses estan formades per alta pressió i alta vibració.

L'estructura principal de la pedra de quars és de minerals de cristall de quars naturals tan alt com el 93%, és per això que la superfície de pedra de quars és suau sense ratllades, no porosa i molt resistent a les taques. En comparació amb altres materials, la pedra de quars té els avantatges de resistència a les taques, resistència a les ratllades, resistència a les altes temperatures, i no hi ha molta variació de color.

Els minerals de cristall de quars naturals inclouen:

  • Quartz grain 0.1-0.4mm

  • Quartz grain 0.3-0.7m

  • Quartz grain 0.6-1.2mm

  • Gran de quars de 1.2-2.5mm

  • Quartz grain 2.5-4.0mm

  • Pols de quars


El principal motiu per afectar la qualitat de la llosa és l'equip de producció. Actualment, el procés de producció de pedra de quars és principalment de fosa a pressió, i el tonatge de la premsa és la clau de la qualitat de la xapa. En la producció de quars, cada força quadrada ha de ser superior a 60 tones (la pressió negativa ha de ser superior a 98 en el buit), i la densitat de la llosa ha de ser de 2.3 g / cm3

Com a usuaris finals, ens agradaria dir-los que és fàcil veure la qualitat diferent de la llosa de pedra de quars a través de la duresa del material, es pot utilitzar ferro com ara les claus, un ganivet de fruites per ratllar la superfície de les lloses. Com a resultat de zero, no està habilitat per veure la pols blanca. Si el negre surt de zero, les lloses són de pedra de quars, ja que el quars només és menys dur que el diamant, però més que el ferro.