Casa > exposició > Contingut

Com puc comprar taulells de granit de la Xina?

Nov 02, 2017

Forma d'adquisiciótaulells de granitdes de la Xina?

El granit és una pedra natural que és bonic, extremadament resistent i pot ser utilitzat com una superfície superior de taulell en moltes de les habitacions, incloent-hi els banys i cuines. Hi ha moltes empreses que venen i fabricar granit a la Xina, i hi ha literalment centenars de colors, estils i variacions de granit disponibles. Per tal de fer el més ben informat compra de granit, diverses consideracions ha de fer abans de prendre una decisió final.


1. visita un showroom de granit local per veure varietats de granit que millor coincideix amb el seu espai. Granit ve en una varietat gairebé infinita dels estils, els patrons i colors.


2. recollir mostres de tipus diferents de granit del showroom i posar-los a l'habitació es larà el granit. Comparar i contrastar les mostres contra la mida i color del gabinet i decoració.


3. determinar que el millor partit de mostres basades en el seu estil. Abans de finalitzar la selecció final, pot mantenir 2 o 3 colors com opcions de secundàries.


4. finalitzar la selecció de colors de granit i llavors utilitzar una cinta per mesurar la longitud i amplada del taulell.


5. localitzar 2 o 3 fabricants de renom granit 59 obtenir estimacions de cada fabricant basat en les seves opcions de granit i dimensions.

  • Seleccioneu quin tall que funciona millor per a vostè. Hi ha vora diferents acabats disponibles pel granit: individual 2cm (3/4") o 3cm (1 1/4") gruix amb quadrat vora, vora bullnose, conopial tall... o doble laminat 1 1/2 "bullnose vora, vora de quadrats o vora conopial.

  • Discutir si es compra un sota Puig, de muntatge superior o seamed a pica, així com el tipus d'aixeta es compra. Tots aquests elements tindran en el cost del fabricant el granit.


6. si és possible es pot visitar el taller de granit de cada fabricant potencial per veure la qualitat de les seves lloses de granit i fabricació.


7. revisar tots els pressupostos i determinar quin fabricant pot fer bé la seva feina i guanyar la seva confiança. Basar la seva decisió en preu, qualitat del producte, qualitat de treball, entrega i comunicacions. Finalitzar la seva elecció de selecció i employed final color.


8. llegir mitjançant contracte de la fabricator, fer canvis necessaris i signar el contracte. Lloc qualsevol dipòsits obligatoris i finalitzar la compra.