Casa > exposició > Contingut

Preservació de pedra per mantenir net i sec el més important

May 15, 2017

Pedra de curat ha de saber primera pedra, pedra ocurrència canvis patològics a la seva etiologia profeta, no siguis ansiós desordenada gotes servei mèdic. Esquerdes de la pedra, flotant, escopir groc, taques d'aigua, òxid, Bai Hua, boira, i altres problemes, pot ser causa de l'absorció excessiva d'aigua. Pel que el bany és millor evitar l'ús de la pedra natural. A causa de la de vapor d'aigua de bany més pedra, natural en un entorn tal, la superfície és molt fàcil arribar a ser ombrívol, i produir un núvol-com un cercle similar de taques blanques. Superfície de pedra groguenca fenomen, pot ser encerat pedra bloquejat respiració Mao Xikong. Pedra per mantenir la llum neta i neta, amb el manteniment i la neteja regular, també per a triar l'agent de protecció especial de pedra, o complaure processament de polit professional de l'empresa.

Avui en dia les persones també troben que la depilació amb cera pot causar algun dany a la pedra, ja que és com una mena de material de protecció de la coberta hermètica en la superfície de la pedra, el forat fi de la pedra es segella després de la interna i darrere de la humitat emesa no fos, acumulat en el pedra dins del temps des de fa molt de temps fan que les pedres ocurrència canvis patològics. Hi ha molts propietaris com per cobrir la catifa del pis de marbre o runes, la humitat no pot ser a través del "forat capil·lar" volàtil a terme, la pedra serà una humitat excessiva, augment de la humitat i produir un problema "patològic".

En general, tenir el color de l'oli, te, cafè, coc, salsa de soja, la tinta i altres substàncies, si gotes a la superfície de pedra fàcilment a través de la penetració de pedra capil·lar en la pedra a l'interior, la formació de difícil eliminar les taques. Una vegada que el material brut cau sobre la pedra ha de ser netejat immediatament. Durant la neteja, una mica de detergent ph-desconegut, preferiblement de no utilitzar. El millor és utilitzar un drap sec i més pal de fregar per netejar les pedres.