Casa > exposició > Contingut

elements de pedra de taulells de marbre

May 15, 2017

1. No es deforma, alta duresa, forta resistència al desgast. Les roques són llarg envelliment natural, l'estructura de l'organització és uniforme, el coeficient d'expansió lineal és mínima, la tensió interna desapareix per complet, no es deforma. No té por d'àcid, l'erosió de material alcalí, no s'oxida, no s'han de pintar d'oli, no és fàcil de pols enganxós, manteniment, fàcil manteniment, llarga vida de servei.

2. Resistència a l'abrasió, alta temperatura, lliure de manteniment. Bona rigidesa, alta duresa, forta resistència a l'abrasió i la deformació de temperatura petit. No hi haurà rascades, no temperatura constant per evitar que, a la temperatura ambient també pot mantenir les seves propietats físiques originals.

3. L'estabilitat física, organització meticulosa, afectat per l'impacte de la caiguda de gra, la superfície no es pot permetre rebaves, no afecta la seva precisió avió, l'estabilitat del material, per assegurar a llarg termini la no-deformació, coeficient d'expansió lineal petits, d'alta mecànic precisió, anti-floridura, magnètic, aïllament. No magnetització, el mesurament pot suavitzar el moviment, no té sentit grinyolant, no es veu afectat per la humitat, avió aquesta fix.

4. No obstant això, amb certa radioactivitat, no es recomana l'ús de grans àrees.