Casa > exposició > Contingut

El mètode bàsic de tractament de pedra transparent

May 15, 2017

1. El tractament holístic

La cola de marbre s'ajusta al color de la pedra prop de la bretxa d'inserció a omplir, que forma el cos de pedra i el color bretxa bàsicament efecte consistent. L'efecte visual és: la bretxa propera a l'aparença i el color de la pedra sense diferències òbvies, anar molt lluny és un tot complet. Aquest és també el mètode més comú.

2. Processament de quadrícula

tractament sense problemes, també pot fer-se d'ajust de color de cola de marbre que la mateixa pedra color més intens o més clara, en la prestació visual de l'efecte de la reixeta. En l'actualitat, el mètode de tractament de pedra transparent domèstic del sòl, l'efecte del tractament d'usos múltiples. No obstant això, a Hong Kong, Europa i els Estats Units i en altres àrees d'ús de pedra, els dissenyadors utilitzen sovint l'efecte xarxa, destacant l'estil.

3. processament de la costura dels EUA

Es pot utilitzar un agent de farciment, o material similar, per barreja, tintat, omplint l'espai entre la pedra. Per omplir, segell, efecte antiincrustant. Anomenat "el processament de Separació", també pertany al tractament de pedra transparent.

No obstant això, aquest tipus de tractament és més adequat per a la superfície Yu Yaguang i pedra superfície de la llana. Però en la pedra llisa, molent el tractament, l'efecte global no és molt bona. D'altra banda, l'agent d'unió de l'efecte de farciment, anti-fouling també és inferior a la cua de marbre.