Casa > exposició > Contingut

El tipus de granit negre

May 15, 2017

El basalt és un dels tipus de roca importants de granit negre. El color és més negre o gris negre, dens bloc de gra fi. La seva resistència a la compressió és d'aproximadament 3500 ~ 5000 kg / cm2, amb una forta resistència als àcids, anti-desgast, resistència a la compressió, rendiment d'aïllament. El basalt és àmpliament distribuït a la Xina, i gairebé cada edat geològica té sortida. marques com Fuding Negre coneguda. Fuding basalt minerals a la província de Fujian, l'alta qualitat del mineral de basalt granit negre rar, naturals empreses de processament de pedra de més de més de 500, la capacitat d'extracció anual de gairebé 100.000 m3. desenvolupament ordenat, la utilització integral és la direcció principal del seu desenvolupament sostenible. Altres varietats de pedra natural com Mongòlia negre. A més, Yunnan, Heilongjiang basalt indústria minera pedra també està pendent de desenvolupament.

Hui Long Rock també és un tipus important de roca de granit negre, de color negre, el color més pur. Part del punt negre amb la decoració de la flor blanca, varietats de pedra com ara Green Forest (Hebei, Henan). Les roques són principalment Hui-feldspat, diabasa. No obstant això, a partir de l'atribut de finalitat comercial, tots ells són nomenats pel granit. El basalt és polvoritzada fora de les roques i de color més fosc. Les partícules minerals contenen uniforme, petita, a simple vista general és difícil distingir les varietats de pedra natural, fins i tot usant una lupa no és fàcil de distingir. El basalt és la roca ígnia més àmpliament distribuïda. La major part del basalt és en erupcions volcàniques, el magma va vomitar després que l'aire fred, com la lava fosa flueix solidificar ràpidament. Alguns de basalt són roques intrusives, erupcions volcàniques, el magma no es dispersen en la superfície, a la terra dins de la solidificació en fred.

Les roques diagenéticas poc profundes de la diabasa, les roques intrusives de base, són també els tipus de roca importants del granit negre a la Xina. marques de granit negre com Taibai. El Taibai també es diu Shanxi Negre, anomenat la nit es va aixecar al Japó, pot ser comparat amb Sud-àfrica negre, negre de l'Índia, fins i tot millor que ells. Segons la investigació, Shanxi negre tipus de roca principal és diabasa, és a dir, l'anomenat negre de Shanxi A. A la Xina, la millor qualitat de granit negre és el negre de Shanxi una classe, i el preu és més alt que tot el granit negre d'alt grau produït per l'Índia. Shanxi Negre A conté la següent composició mineral real: El feldspat obliqua sobre 50 %%, el desenvolupament de poli-hòstia; diópsido ordinari variable 35 %%; una petita quantitat de feldspat mig, al voltant del 5 %%; una petita quantitat de minerals té hornblenda, mica negre, magnetita de titani, etc. D'acord amb l'estructura es pot subdividir en gran flor, flor i flor de tres marques, i el millor de les flors fines. varietats similars, i la ciutat de Heihe, província de Hebei, com Pingshan. Algunes de les plaques polides negre fideus de Shanxi tenen alguns punts d'or. Molts productors no els agrada, de manera que la qualitat de la placa preu serà relativament baixa. Si t'agrada aquesta pedra natural negre de color daurat, i el preu és raonable, la qualitat de la prova és qualificada, no tenyit, llavors vostè serà capaç de comprar molt rendible.

El primer malentès sobre el cànem negre: Algunes persones pensen que tot granet de cànem Negre és el mateix material. De fet, poden ser molt diferents en color, qualitat i preu.

Per al cànem Negre, tots sabem que Sutareboda, un granet-sueca produït. Aquest mineral s'ha desenvolupat durant diversos anys. En general, el granit negre més conegut de Suècia és una pedra natural anomenat banús. Aquesta pedra natural té una forta duresa i alta durabilitat. Després de polir, un martell o un cisell batecs poden emetre dring metàl·lic. Per descomptat, aquesta pedra natural també és molt car.