Casa > exposició > Contingut

Quins són alguns beneficis del granit

Oct 19, 2020

Amb el desenvolupament de la civilització humana, la mineria de granit i la tecnologia de processament també s'ha desenvolupat ràpidament, i l'escala de mercat ha continuat expandint-se. És previsible que en el futur, tant si es tracta de prospecció geològica, mineria, producció i processament, com de construcció, decoració i necessitats diàries, el granit encara tindrà funcions que altres materials no poden substituir.


Granitté els següents avantatges difícils de substituir.

(1) Bona estabilitat


El granit és extremadament dur en textura i extremadament estable en propietats químiques. El granit no és fàcil de produir deformació elàstica i deformació plàstica, i pot mantenir una alta precisió sota una càrrega pesada. Fins i tot després de cinc o sis anys d'ús d'alta freqüència, després que la superfície sigui ratllada o collida, com a màxim uns pocs grans de grava seran eliminats. La deformació no produirà ràfegues.


(2) Fàcil de processar


Encara que el granit és dur, la rugositat i precisió de la superfície alta es pot obtenir fàcilment mitjançant processos de serra, mòlta, polit i tall. Per tant, l'equip de processament de granit és relativament senzill, el cicle de processament és relativament curt, i el cost de processament del producte acabat és relativament baix. No obstant això, sota la condició de superfície neta, la resistència al desgast del granit és encara deu vegades més que la de les peces comunes de ferro colat.

Després de l'exploració i l'experimentació a llarg termini, la gent ha estat capaç de convertir el granit en una varietat de superfícies com polides, perfeccionades, flames, arbustos, raig d'aigua i sorrejats, que són difícils d'aconseguir amb molts altres materials.


(3) Menys afectats per la temperatura


El coeficient d'expansió lineal de granit d'alta qualitat a temperatura ambient és només un terç del dels metalls generals, i la conductivitat tèrmica és només una sola part dels metalls generals. Està menys afectat per la temperatura, de manera que no cal tenir en compte l'impacte de la temperatura ambient a l'hora d'utilitzar-la. A més, sota la condició de canviar lentament la temperatura interior, la deformació del granit és només una desena part de l'acer i un terç de ferro colat. Aquestes característiques fan que el granit sigui molt adequat com a material de producció per a la mesura d'alta precisió, equips de processament i altres camps que tenen certs requisits de precisió.


(4) Fàcil manteniment


Granit té un fort rendiment anticorrosiu. Pot resistir la corrosió de gasos i solucions d'àcid general i alcalí sense aplicar cap greix antiòxid. No hi ha necessitat de preocupar-se per l'òxid quan s'utilitza, ni la influència de la humitat ambiental.

(Les zones residencials de gamma alta sempre utilitzen el granit natural com a façana)


(5) Bona absorció de vibració


El coeficient d'amortiment intern de granit és 15 vegades més gran que el de l'acer. Com més gran sigui el coeficient d'amortiment intern, menys probabilitats hi ha de causar vibració sota força externa. Per tant, el granit té l'efecte de la a prova de xoc i l'absorció de xoc.


(6) Bon aïllament


El granit té les característiques de la posició de camp no conductiva, no magnètica i estable, que és molt adequada per ser utilitzada com a banc de treball per al micro-EDM.


(7) Preu baix


En comparació amb altres materials de la mateixa dimensió i el mateix acabat, el preu del granit sempre és menor. A més, com que el granit és resistent a la meteoritat, la corrosió, l'abrasió i la baixa absorció d'aigua, per tant, el granit redueix els costos de manteniment i perllonga la vida útil.


A més, el granit és fràgil, i només cau parcialment després dels danys, i no afecta la recta general, de manera que és relativament fàcil de mantenir.


(8) Baixa contaminació ambiental


Molts materials, especialment materials sintètics, sovint van acompanyats de molts by-products que tenen un cert impacte en el cos humà, i fins i tot són tòxics, i necessiten ser reemplaçats diverses vegades durant la vida de l'edifici. Com a pedra natural, el granit no té efectes secundaris.


(9) Bona propietat antibacteriana


El granit té les característiques d'alta densitat, alta duresa i superfície alta-abrasiva, el que redueix la possibilitat d'ocultar la brutícia en certa mesura. Com ataulell de gabinetmaterial, sens dubte té un bon efecte antibacterià.