Casa > exposició > Contingut

Què és el taulell de pedra de quars?

Sep 12, 2018

Els taulells de pedra de quars es refereixen als taulells del gabinet de pedra de quars, majoritàriament de vidre trencat i sorra de quars. L'avantatge de les tauletes de pedra de quars són que no tenen por de rascar-se, una bona resistència a la calor, es pot pavimentar amb grans zones, sense costures i durables.

El procés de producció específic: en primer lloc esborreu una sorra de quars natural d'alta qualitat, i després es purifiqui (el procés elimina les impureses metàl·liques, evitant la radioactivitat en el producte), i després barreja les matèries primeres i els cristalls de quars al buit (90% -94). Materials com el percentatge), la resina (6%) i els pigments de seguiment estan fets en fulls de grans dimensions per tecnologia de polimerització heterogènia, i després la superfície es polida i es polida en més de 30 graons.

Fins a un 93% del cos de cristall de quars és l'estructura principal, que fa que el producte retingui el cristall de cristall de quars. La seva textura és més dura i més resistent, i presenta característiques de resistència al desgast, resistència a la pressió, resistència a alta temperatura, resistència a la corrosió i anti-penetració que no tenen cap relació amb altres materials decoratius. La combinació acolorida li confereix una textura de pedra natural i un bell acabat superficial.

Com que aquest producte és un nou material de superfície decorativa de mineral de cristall de quars, és una combinació de bellesa natural i alta tecnologia. La mina de cristall de quars té les característiques naturals de colors cristal·lins, clars, bells, luxosos, d'alta duresa, sense deformacions, sense decoloracions, resistència forta, cap radioactivitat, resistència àcida forta, etc. La pedra de quars utilitza la matèria primera d'aquest material per combinar els avantatges de moltes pedres naturals i pedra artificial. Ha estat àmpliament adoptat i utilitzat per la majoria dels clients del món, incloent Europa, Amèrica, Austràlia, Orient Mitjà i altres països. S'ha venut a l'origen de pedra de quars a Itàlia, Estats Units, Espanya, Turquia, Portugal i altres països.

Quartz Bathroom Countertop