Casa > exposició > Contingut

Què és taulells de pedra de quars?

Nov 15, 2018

Què és un taulell?

Els materials taulell Gabinet han sofert diferents remodelacions d'avanç, tauler de ciment, rajoles de superfície, tauler de fusta, vernís foc Junta, Consell de pedra natural, d'acer inoxidable, el més utilitzat avui en dia éstaulells de pedra de quars. Ciment juntes, les superfícies de rajola, taulers de fusta, etc. han estat eliminats pel mercat a causa de les seves moltes mancances. No parlarem sobre això aquí. A continuació es resumeixen els avantatges i inconvenients dels diversos materials taulell existents en el mercat:

Part superior de tauler ignífug: la part superior de tauler ignífug està fet de MDF, i el revestiment és ignífug. Espessor: 4mm, color i diversa, ignífug, prova d'humitat, oli resistent i fàcil de netejar. No obstant això, la resistència a la pressió, resistència de rascada, duresa i protecció del medi ambient no pot complir els requisits i la vida és curta, perquè a poc a poc ho seran eliminats pel mercat.

Taulells d'acer inoxidable: durable i fàcil de netejar. No obstant això, el color únic de taulells d'acer inoxidable se sent incòmode, no calenta i no té l'escalfor de la família. Ja no es veu afavorida per la gent que emfatitzen la personalitat i defensor tornar a la natura.

Taulells de pedra artificials: les encimeres de pedra artificials existents en el mercat són principalment formada insaturat resina o resina acrílica, afegit amb farcits, colorants i pressionat per avió bombolles al buit. Fins i tot dels fabricants utilitzen la pols de pedra i resina pasta de mà. Seves característiques principals són lluminoses i duresa plasticitat colorit, forta, però la resistència de rascada pobre, no és suficient, sense sentiment natural, protecció ambiental, antibacterià i altres aspectes no són molt ideals.

Pedra natural: encara pedra natural té textura natural, que és més bonic, però marbre natural no és resistent a la contaminació, la protecció del medi ambient, duresa, resistència a alta temperatura, etc. Principalment perquè pedra natural té porus, és fàcil penetrar en la textura, és difícil de netejar i el marbre natural és fràgil, i és impossible fer un taulell de més de 1 metre. Quan la temperatura canvia bruscament, també es trenqui. A més, la pedra natural té forta radioactivitat. Pot provocar mal per al cos humà.

En resum, hi ha una necessitat urgent per trobar un nou tipus de taulell que és respectuós, antibacterià, rascat, alta temperatura resistent, colors i fàcil de netejar complir els requisits d'ús.