Casa > exposició > Contingut

lloses de pedra de quars blanques

Nov 29, 2017

Lloses de pedra de quars blanques

Xiamen Yalitong Stone Industrial Co, Ltd és el principal exportador de la Xina i proveïdor a l'engròs de lloses de pedra de primera qualitat i taulells, incloent granit, marbre i quars.


La nostra selecció de lloses de pedra de quars ofereix més de 150 patrons de colors. Tenim el taulell de pedra de quars perfecte per al vostre projecte, ja sigui que les seves necessitats de taulell de pedra de quars són per a la vostra cuina, bany o una altra superfície. Totes les lloses de taulell de pedra de quars es poden produir en 2 setmanes i estar preparades per a la ràpida entrega.

Al mercat, especialment les lloses de pedra de quars blanques són molt populars per fabricar-se com taulells o taulells de tocador.

A les nostres opcions de color, les nostres lloses de pedra de quars blancs inclouen patrons diferents:

  • Absis lloses de pedra de quars blancs

  • Lloses de pedra de quars blancs amb grans fins

  • Lloses de pedra de quars blancs amb grans mitjans

  • Lloses de pedra de quars blancs amb grans gegants

  • Lloses de pedra de quars blanc amb crema de diamant

  • Lloses de pedra de quars blanques amb cristalls

  • Lloses de pedra de quars blanques amb diferents venes


Així que podeu trobar tantes opcions diferents a la nostra galeria de materials per portar les cuines o els banys a un nou nivell. Si no trobeu exactament els mateixos colors que prefereixis a les nostres existències, podeu enviar-nos el vostre exemple, podem fer el mateix color possible segons el vostre exemple. Fem una crida a la producció de colors coincidents amb lloses de pedra de quars.


Nota: És possible que hi hagi variacions de color per a les lloses de pedra de quars blancs del mateix color quan es produeixin en diferents lots, de manera que primer hem de verificar el color de la llosa si necessitem utilitzar-los en el mateix projecte prefabricat.


Si teniu més preguntes o consultes sobre les nostres lloses de pedra de quars blancs, envieu-nos un correu electrònic per export@yalitong-stone.com

Gràcies

La nostra selecció de granit de superfície superior ofereix més de 250 patrons de colors. Tenim el taulell de granit perfecte per al vostre projecte si les seves necessitats de granit són de cuina, bany o una altra superfície. Totes les lloses de granit són en estoc i estan preparades per a la seva entrega