Casa > exposició > Contingut

Per què triar el Quartz per fer taulells i taulells Vanitytops

Jun 22, 2018

Yalitong Stone és un fabricant professional per a taulells de fang i taulells de quars artificials, que es pot aplicar en la decoració d'interiors residencials i comercials, incloent-hi taulells de cuina, tocador de bany i taula d'oficina.

Per què triar el quars per fer taulells i taulells de ganxo?

La nostra superfície de quars només utilitza la naturalesa i les matèries primeres necessàries durant el procés de producció:

● No utilitzem pols de calci que sigui molt baix de preu i aquest ingredient causarà fractura. No substituïm la sorra fina de quars amb carbonat de calci, de manera que la nostra superfície de quars sempre pot mantenir el mateix color viu després de molts anys.

● No necessitem utilitzar cera durant el nostre procés polonès a la superfície. El procés de depilació pot facilitar el poliment perquè, si les lloses que contenen pols de calci, no són fàcils de polir.

● No utilitzem arenisca de quars químic que es trobi malament amb un preu molt baix, en cas contrari es podria destruir l'estructura del silici i la superfície es tornarà oxidada després d'utilitzar-la durant un temps.

● La pedra de quars està certificada per la CE i també és avaluada i certificada per NSF com un material segur per al contacte directe amb els aliments. També tenim Greenguard Gold certificada per UL per a baixes emissions químiques, garantint factors de seguretat per a persones sensibles, com ara nens i gent gran, estudiants en escoles i pacients en hospitals. La certificació garanteix als consumidors finals la màxima seguretat i protecció.

Amb una gran confiança en la qualitat i el servei, la superfície de Yalitong Quartz ofereix als clients una garantia de 15 anys i 10 anys respectivament per a projectes residencials i comercials.