Casa > Notícies > Contingut

Característiques de granit

May 15, 2017

El granit és bonic, durador, molt dur. En l'antiguitat, si no hagués minera sofisticats, equips de processament i la tecnologia, que va ser sens dubte més popular que el marbre.

Granit sovint conté altres minerals, com ara hornblenda i mica, i presenta una varietat de colors, incloent: marró, verd, vermell i negre comú. A causa de que el procés de cristal·lització és lenta, els seus vidres estan entrellaçats junts com una galleda,

Així que és difícil. És tan duradora com la casa, per no deixar caure runes, no és fàcil de zero, no té por de les altes temperatures. Sense importar el color o la brillantor, el temps que hi ha un cert sentit comú curat, no s'esvaeixen o enfosquir. Ell tot just es contamina, polit després d'un alt brillantor superficial, tot tipus de clima causats per les impureses difícilment poden enganxar.

Generalment s'usen serres d'acer de cable d'acer per a la mineria de granit. Es presenta un nou procés d'ull de drenatge densa i polvorització a la flama. Polvorització a la flama pedres mètode de mineria a cel ordenadament, i d'alta eficiència de la producció no intern. pedres minades són gruixuts després que el conjunt, conegut com l'escassetat de material, i després per falca trepant artificial o una màquina de tall de serra, per fer que la mida requerit del bloc, placa; ús de la màquina de pedra de la mòlta o de tractament de llit rotatori, convertit cos cilíndric o d'arc; finalment picat artificialment gruixuda, línies de roca fines, o la màquina de mòlta, polit, de manera que la brillant superfície de vidre. El granit no contamina el medi ambient. Els materials sintètics són sovint acompanyades per productes per-dolentes o fins i tot tòxics, que han de ser substituïts diverses vegades durant el període de construcció (cada vegada que es tractarà amb problemes). El granit no necessita ser reemplaçat, ja que és molt durador.

A més, el granit és molt pràctic, es pot fer en una varietat de superfícies de polit, mat, mòlta fina, el foc, el tractament ganivet aigua i raig de sorra. Des del granit sovint conté substàncies radioactives, es requereix l'ús de granit per mesurar el seu nivell de radiació, i després confirmar el seu ús.