Casa > Notícies > Contingut

Característiques de Quars Pedres

May 15, 2017

1. zero no Flowers

Pedra de quars seu contingut tan alt com 94%, cristall de quars és la naturalesa de la duresa després del diamant en els minerals naturals, la seva duresa superficial pot ser Gao Damo 7,5, molt més gran que la cuina es fa servir la pala ganivet i altres eines, no es va gratar .

2. no contaminants

Pedra de quars es fabrica sota la condició de buit, els materials compostos densos i porosos, la seva superfície de quars per a l'àcid cuina i àlcali, etc. tenen una excel·lent capacitat d'anti-corrosió, l'ús diari de substàncies líquides no penetrarà el seu, molt de temps interna a la superfície del líquid només amb aigua clara o net i un detergent de neteja amb un drap tovalloleta pot, si cal, pot ser utilitzat per raspar la superfície de la retenció del full.

3. No antiga

Quars superfície brillant pedra és a través de més de més de 30 la tecnologia de processament de polit complex multi-canal, no serà raspada per pala ganivet, no serà infiltració substàncies líquid, no produirà groc i decoloració, la neteja diària única amb esbandida d'aigua pot ser senzill. Fins i tot després d'un llarg període d'ús, la superfície de la mateixa taula nova amb el mateix brillant, sense manteniment i manteniment.

4. No crema.

Quars natural de cristal·lització és un refractari típic, el seu punt de fins a 1300 graus per sobre de, 94% de quars natural a força de pedra de quars retardant completament flama, de fusió no serà causada per l'exposició a la combustió a alta temperatura, però també amb comptadors de pedres artificials poden no coincideix amb les característiques de resistència a alta temperatura.

5. La radiació no tòxic

superfície de la pedra de quars llis, pla també no hi ha esgarrapades encallats, densa estructura de material porós fa bacteris enlloc que oculten, poden posar-se en contacte directament amb els aliments, caixa de seguretat no tòxic.

pedra d'alta qualitat de quars usant Minerals de cristall de quars naturals seleccionats, el seu contingut de SiO2 de més de 99,9 %%, i en el procés de fabricació per purificar les matèries primeres, sense cap possible radiació d'impureses de metalls pesants, 94% de cristalls de quars i una altra resina additius fan pedra de quars no hi ha riscos de contaminació per radiació.