Casa > Notícies > Contingut

Com triar la pedra del granit

May 15, 2017

1. Inspeccionar la pedra sempre com la pedra natural, el seu comportament dels materials està satisfet o millor que el granit natural (JB / T 7974-2001)

2. Requisits d'inspecció de qualitat: la dimensió esquema o permissible valor de la desviació de longitud ≤ ± 1 mm, d'ample, 1 mm de gruix ±, el valor estipulació suavitat de la superfície o permissible de 0,5 mm ≤ valor de la desviació, el valor estipulació diagonal o permissible valor de la desviació de 0,5 mm ≤.

3. Si la qualitat de l'aparença de la plataforma de granit és un producte superior, el color, l'aberració cromàtica i el patró de bloc es reconcilien i uniformement de manera uniforme.

4. La superfície de la plataforma és la manca de costelles, banyes, esquerdes, taques, línies de color, defectes d'aspecte forat.

5. Si la superfície de la plataforma s'està raspallant els revestiments protectors de sis pedra per assegurar les propietats impermeables i lluita contra la contaminació de la pedra.

6. Si el material de pedra a través de la Qualitat Nacional pedra central de la inspecció pertinent, fins i tot física, radioactiu, congelació-descongelació i així successivament Monitorització, i té un informe d'inspecció tancada.

7. Pedra origen i el nom.