Casa > Notícies > Contingut

Com distingir marbre natural i marbre artificial

May 15, 2017

Un, de color marbre natural més translúcida, tindrà una gran superfície de textura natural. El color de marbre artificial està ennuvolat, i no hi ha cap textura.

Dos, gotes en uns pocs d'àcid clorhídric diluït, formació de butllofes marbre natural, marbre artificial està fent escuma feble o fins i tot no la formació d'escuma.

(1) Veure la superfície de marbre és que no hi ha venes fines i petites esquerdes, la pedra és més fàcil de trencar en aquests llocs.

(2) de pedra natural contindrà tres tipus d'elements radioactius alliberats pel radó, (encara que menys de granit) d'acord amb el nombre de gasos nocius, d'acord amb el "que viuen" judici, que l'activitat d'alt a baix, al seu torn vermell, carn vermella, gris, blanc, negre de marbre.

(3) la secció de marbre A, B, C tres tipus de pedra, coberta recomana un tipus de pedra. Avís, desenes de milions.

(4) Si el mètode anterior se sent molt professional, a si mateix no es pot jutjar en absolut, la següent introducció a un de la manera més senzilla: en la pedra cap enrere deixa caure una gota de tinta blava, si la tinta dispersa ràpidament al voltant, (uns 10 segons) que la qualitat de la pedra no és bo, (petita botiga van representar el 90%). Per contra, si les gotes de tinta en el lloc, la pedra és densa textura.