Casa > Notícies > Contingut

Identificació de materials de marbre plaques

May 15, 2017

1. Deixar caure una gota de tinta sobre una llosa de marbre, com la tinta dispersa ràpidament en la llosa de marbre, significa que les partícules planes de marbre estan solts, la qualitat de la pedra és inferior. Però si les gotes de tinta no penetren, la llosa de marbre de partícules internes denses, pedra de bona qualitat.

Això és en realitat una prova simple de l'absorció d'aigua de les plaques de marbre, si les gotetes de tinta no pot penetrar en la textura de pedra és la taxa d'absorció relativament dens, sota aigua. Però la superfície de la llosa de marbre generalment raspallar una capa d'agents protectors per evitar la infiltració taques. Fins i tot si el client veu les gotetes de tinta és probable que sigui un agent protector a la feina, no la pròpia llosa de marbre rendiment realització que no penetració. A causa de que la taxa d'absorció d'aigua inferior de les lloses de marbre en l'ús del procés de la humitat canvia menys propens a danyar l'exactitud, de manera que es pot considerar que la petita absorció d'aigua de la llosa de marbre és millor.

2. Premi a la llosa de marbre, i prestar atenció al so, si el so cruixent, la llosa de marbre és una bona qualitat, ben interna uniforme sense esquerdes. Si el so és aspra, es demostra que la llosa de marbre té esquerdes i textura solta. Aquesta prova només pot mostrar que la textura de la placa de marbre és més rígid, fràgil i d'alta resistència, i no pot ser usat com l'únic criteri per jutjar la qualitat de les lloses de marbre, perquè el so de la llosa de marbre té una certa relació amb la seva pròpia grandària.

A causa de que la placa de marbre triï la pedra forma natural, el defecte és inevitable. Alhora, la qualitat dels equips de processament també és causat els defectes de la llosa de marbre. Algunes lloses de marbre tenen defectes (esquerdes, forats, etc.), d'acord amb les normes nacionals, tots els graus de lloses de marbre permet tenir certs defectes, disposicions detallades es poden fa referència a continuació els requisits tècnics.