Casa > Notícies > Contingut

Les propietats físiques de granit

May 15, 2017

El granit és un material únic, aquestes característiques físiques es caracteritzen principalment per la següent porós / permeabilitat: la permeabilitat física de granit és insignificant, en l'estabilitat tèrmica entre el 0,2% -4%: Granit té una estabilitat resistent a la calor d'alta resistència, ho farà no canviar a causa dels canvis de temperatura externs, granit, per la seva alta densitat i no a causa de canvis de temperatura i la composició de l'aire.

Granite té una forta resistència a la corrosió, pel que és àmpliament utilitzat en la reserva corrosió química a ductilitat: El rang de coeficient prolongat de granit 4.7x10-6-9.0x10-6 (polzades x polzada). Color: el color de granit i materials són altament consistent duresa: El granit és el material de construcció més difícil, també a causa de la seva duresa ultra fort i fer que tingui una bona resistència a l'abrasió.

Ingredients: Granit es compon principalment de quars i ortoclasa i feldspat micro-obliqua, el granit més primitiva es compon principalment de les següents tres parts: Feldspat biotita de quars. La proporció de tots els ingredients es determina generalment pel color i el material, però en general la proporció de feldspat és el 65% -90% de quars 10% -60% biotita 10% -15%