Casa > Notícies > Contingut

Dificultats d’enviament: l’escassetat de contenidors és greu

Nov 19, 2020

A partir de finals d’octubre de 2020, l’espai d’enviament està reservat, però no hi ha contenidors disponibles.

Probablement, aquest és un problema que han trobat recentment molts comerciants estrangers. Quina gravetat té?

He gastat milers de dòlars per demanar contenidors buits i heu d’esperar a la data prevista;

Mentrestant, s'ha augmentat el transport marítim, s'han incrementat les despeses de congestió i també s'han incrementat els recàrrecs.


L’escassetat de contenidors és greu

O s’allargarà fins al primer trimestre del 2021


L’empresa de lloguer d’equips per a contenidors Triton prediu que el quart trimestre d’aquest any el mercat continuarà escalfant-se i la demanda pot continuar fins a l’any nou xinès el 2021 (mitjan febrer 2021).

GG quot; Actualment, les comandes per al gener de l'any vinent estan plenes i els fabricants accepten les comandes per als mesos de febrer i març de l'any vinent."


GG quot; Consumidors' la demanda a Amèrica del Nord continua sent forta, especialment per als productes relacionats amb la llar."


Philippe Wendling, vicepresident sènior de màrqueting de Textainer, una empresa d’arrendament de contenidors / venedor de contenidors de segona mà, creu que l’escassetat de contenidors pot continuar quatre mesos més fins al febrer de l’any vinent.S'entén que la principal escassetat actual són els contenidors de 40 peus.Per què hi ha tanta escassetat de contenidors?

Congestion per una banda,& escassetat de l’altra


Des de l'epidèmia, una sèrie de factors han afectat els preus, que han canviat la relació entre l'oferta i la demanda i han trencat el procés relativament estable en el passat.Això inclou la cancel·lació de viatges comercials trans-pacífics per part de les companyies de transport de contenidors i l’augment de les importacions de mercaderies des d’Àsia a Europa el juliol i l’agost a causa de l’alleujament del bloqueig. A més, la diferència horària entre epidèmies nacionals i estrangeres, la producció i les diferències horàries de demanda, van provocar contenidors als ports asiàtics. La disponibilitat ha baixat bruscament, mentre que alguns ports nord-americans i europeus s’enfronten a un augment del temps d’estada i de la congestió dels ports. A més, hi ha escassetat de contenidors i espais en el transport marítim, i el fenomen de l’abocament de contenidors no només ha afectat el pla d’enviament, sinó que també ha afectat el retard del proper vaixell. Obert, donant lloc a un bucle constant.


Sota la influència de diversos factors, el nombre de contenidors mòbils està disminuint, cosa que està recuperant la temporada alta per a l’exportació i l’oferta supera la demanda. Finalment, hi ha un fenomen de congestió de contenidors, inaccessibilitat d'algunes zones i escassetat:


D’una banda, hi ha congestió de contenidors a moltes zones estrangeres, manca d’acobladors i altes taxes d’espera / taxes de congestió i recàrrecs:

Segons un informe de la Mediterranean Shipping Company (MSC), l’hora d’atracada dels vaixells al port d’Auckland es retardarà entre 10 i 13 dies, i la situació s’ha tornat molt dolenta a causa de la manca de treballadors del moll, de manera que s’afegeix un recàrrec de congestió. es cobrarà.Felixstowe cobrarà una taxa de congestió portuària de 150 dòlars EUA per TEU per a tots els contenidors asiàtics importats o exportats a partir de l’1 d’octubre.


A partir del 15 de novembre, Hapag-Lloyd cobrarà un recàrrec de 175 dòlars EUA per caixa per a contenidors de 40 peus d’alçada, aplicable als mercats de rutes des de la Xina (inclosos Macau i Hong Kong) fins als mercats nòrdic i mediterrani.
A partir de la data de coneixement del coneixement el 9 de novembre de 2020, MSC imposarà un recàrrec de congestió de 300 dòlars EUA / TEU a tots els productes d’exportació enviats des d’Europa, Turquia i Israel al port d’Auckland a Nova Zelanda.
A més, a partir del mateix dia, per a totes les mercaderies enviades des de l’interior de la Xina / Hong Kong / Taiwan, Corea del Sud, Japó i el sud-est asiàtic al port d’Oakland, el recàrrec de temporada alta (PSS) es cobrarà amb 300 USD / TEU.


D'altra banda, a causa de l'impacte de l'epidèmia, molts contenidors no poden entrar i sortir del control de transport:

Hapag Lloyd ara recuperarà els contenidors buits del magatzem xinès només abans que arribi el viatge, que hauran d’esperar 8 dies.


Us recordem que no s’espera que l’escassetat de contenidors desaparegui en poc temps. Tots esteu preparats per fer la comanda, organitzeu els enviaments de manera raonable i organitzeu les reserves amb antelació.