Casa > Notícies > Contingut

Per què i com retallem el rebuig de les finestres de granit

Jul 06, 2017

Per què i com treballem els taulells de granit per a la retirada?

En l'actualitat més i més contractistes decideixen comprar materials de pedra per a projectes residencials i comercials directament del proveïdor xinès. Pel que fa als comptadors de cuina, sempre es requereix un retallable d'acer inoxidable , i un recobriment de lavabo de ceràmica per a tovalles.

Com que el cost laboral xinès sempre és més barat que a l'estranger;

Fent que el recobriment de la pica en el lloc de treball sol·liciti eines molt adequades i treballadors professionals;

Per ser més competitius en el preu i l'eficiència de la instal·lació, la majoria dels distribuïdors de projectes opten per comprar tapes de la Xina amb jaquetes de pica.


Els nostres treballadors de la nostra fàbrica tenen la capacitat de fer-ho bé.

Primer seguim els dibuixos dels clients i realitzem una plantilla de retallable:

  • El primer pas en tallar un forat d'aigüera en un taulell de granit és dissenyar la plantilla. Establiu la llosa de granit en una superfície estable i mesureu amb precisió la ubicació exacta de la pileta seguint la plantilla per al forat, que sol ser 1/2 a 1 polzada més petita d'ample i llarg que la mateixa pica. També seguiu la plantilla per localitzar també els forats de la aixeta.Tallant els forats

  • Per tallar l'orifici de la aixeta fixar la llosa de granit sobre una taladra de diamant estable. Ficar a la llosa cap avall amb el poc de la seva maçoneria per formar els forats. El forat de pica és tallat amb una serra de bit de diamant o un altre material de tall de granit usant una serra de tall de pedra professional juntament amb l'aigua que flueix.Si necessiteu embornals d'acer inoxidable i lavabos ceràmics de la Xina, podem treballar junts per trobar l'adequat per als vostres projectes.