Casa > Notícies > Contingut

Per què volakas marbre blanc és cada vegada més car de nou?

Nov 02, 2020

El marbre blanc de Volakas, una mena de pedra que s'assembla a un pergamí d'imatges, no és només el pilar del "regne romàntic" de Grècia, sinó que també té un significat més profund a la Xina. Els nostres xinesos sempre han estat aficionats als paisatges i els agrada utilitzar els colors per esbossar la bellesa de la natura en paper d'arròs. Volakas White, amb color entre blanc i gris, és la pintura paisatgística més natural sense talla.


image


Volakas Classe White-Top, honorable, elegant, profundament oculta traces de la civilització històrica, transmetent el pes de la història, i ressaltant fàcilment el rendiment decoratiu "master-level". L'art embelleix el gust de la vida, i el nivell de bellesa està llest per sortir.

image

image


L'element més simple és el llenguatge de disseny més segur, presentant el més alt nivell del món de l'ànima. Independentment del material, patró, acabat, el marbre blanc volakas és profundament estimat pels dissenyadors i propietaris, i és àmpliament utilitzat en hotels de gamma alta, viles de gamma alta i llocs d'oci de gamma alta.


El marbre blanc volakas té una adaptabilitat de processament alta, baixa duresa, talla fàcil i textura única. És un excel·lent material de construcció i decoració, per la qual cosa és molt popular i estimat per la gent.

Per descomptat, Volakas White també té algunes deficiències, però sota la seva bella cara, aquestes deficiències són acceptables.


Desavantatge:

1. Com que el material de marbre blanc volakas és relativament solt i suau, la seva taxa d'absorció d'aigua és relativament alta.

2. Com que el marbre blanc volakas té moltes textures, és fàcil ser tacat, doblegat i esvaït de grau de polit brillant.

3. La pedra blanca volakas conté òxid de calci, que forma carbur de calci després de reaccionar amb aigua de pluja. Com que el volum de carbur de calci és més gran que l'òxid de calci, danyarà la superfície de la pedra i causarà esquerdes.

4. En pavimentar, l'àlkali del ciment es corroeix, i la pedra perdrà el seu color i es veurà danyada. Quan s'utilitza com a terra, ha de ser impermeable o pintat amb una imprimació per fer-lo segellar i resistir alcalí.


Mesures de protecció:

1. Volakas White és una pedra blanca, fàcil de tenyida. Es recomana fer tractament de segellador per a tots els costats de la pedra. Adhesiu impermeable és el millor per a la pasta humida.

2. Volakas blanc és fàcil de deformar, i la mida no ha de ser massa gran. Si feu un tauler corbat, el millor és instal·lar-lo tan aviat com sigui possible després del processament.