Taules de granit blau de llautó

Les taules de granit blau de llautó són de granit de base blava extraïdes de l'Índia i es poden oferir amb superfícies polides, flamejades, afilades i d'altres.
És perfecte per als sòls, revestiments, taulells, etc.
Aquest material dóna un aspecte fascinant. La pedra és molt dura, posteriorment és resistent a les ratllades, tinció i erosió.

Detalls del producte

Taules de granit blau de llautó

Descripció del producte

Les taules de granit blau de llautó són de base blava de granit procedents de l'Índia, i es poden oferir amb superfícies polides, mates i d'altres. És perfecte per als sòls, revestiments, taulells, etc. Aquest material ofereix un aspecte fascinant. La pedra és molt dura, posteriorment és resistent a les ratllades, tinció i erosió.

Som exportadors de granit blau de llautó procedents de l'Índia en lloses de tallador i lloses de gran format, i tauletes fabricades. Som fabricants de rajoles de granit blau de llautó, també conegudes com Vizag blue / Bahama Blue / Lavender Blue / Himalayan Blue Granite Tiles. Aquestes rajoles estan fetes de diversos espessors que van des de 12 mm fins a 50 mm i es personalitzen. El producte més demandat és de 18 cm i 20 mm de gruix de llautó de color blau de granit blau. Embalat en caixes de fusta fumigades, embolicades amb escuma.


Mida: diàmetre de 24 "x 3/4" de gruix

Gruix: 20 mm (3/4 "), 30 mm (1 1/4") principalment

Tajo: un sol bullnosi, una sola vora afilada, doble bousnosa, una vora doble afilada i una vora mitja.Investigació