Tops de beix quars de quars

Tops de vanitat de quars beige Tops de bany de quars artificial

Detalls del producte

Tops de beix quars de quars


El quars és un nou tipus de pedra artificial que es sintetitza a partir de més de 90% de cristalls de quars amb resina i altres elements, és una placa de buit de pressió negativa, emmotllament de vibració d'alta freqüència i curació de temperatura.


El quars s'utilitza àmpliament com a tapes de cuina, vanitats, caldos de paret i altres superfícies interiors. Comparar amb la pedra natural, té per sota de bons avantatges.


  1. La superfície és lluminosa: aquest material és sense estructura microporosa, no absorbent, la resistència a la fosa és extremadament forta, la superfície és fàcil de netejar i mantejar.

  2. Anti-cremada: la superfície té una alta capacitat anti-cremada, que és el millor material per resistir la resistència tèrmica.

  3. No tòxics i no radioactius: l'organització nacional de salut autoritzada ho demostra com a material sanitari no tòxic, que es pot connectar directament amb l'alimentació.


La pedra de Yalitong és un fabricant i fabricant professional de tapes de quars durant anys, podem oferir tot tipus de superfícies de quars i taulells per a cuines i banys. Tenim una rica experiència en subministrar taulells i tocador per a projectes residencials i comercials. El nostre principal mercat és l'oferta d'Amèrica i Europa.


  1. Llosa d'alta qualitat i bona fabricació

  2. Embalatge fort per a l'enviament

  3. Preus competitius

  4. Entrega puntual


Esperem tenir l'oportunitat de ser el vostre bon proveïdor de productes de quars stoen a la Xina.

Hot Tags: tops de quars de color beix, fabricants, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, projecte, preu
Investigació

You Might Also Like