Banc de Quars Crema Marfil

Cuina de quars de marfil de crema
El nostre Quartz marró Fantasy, és una bona substitució del marbre de Crema Marfil
també es diu cuir de crema de marfil

Detalls del producte

Banc de Quars Crema Marfil

Tradicional Crema Marfil és un marbre beige molt famós importador d'Espanya, que és un marbre de color beix molt bonic i bo per a terres i rajoles, bany vanitytops, però no recomano utilitzar el marbre Crema Marfil per fer el mostrador de cuina, ja que és més suau que el granit i el quars, és fàcil d'obtenir tacat com el taulell de la cuina.

Aquesta és la raó per la que fem servir el quars de Crema Marfil com a substitució del marbre de Crema Marfil quan vulgueu instal·lar aquest material a la vostra cuina.

El nostre Quartz marró de la fantasia, és una bona substitució del marbre de Crema Marfil, també es denomina cuir de Crema Marfil.

La nostra fàbrica compta amb una màquina professional per fer taules de quars de crema Crema Marfil, la llosa de taulell ha de ser tallada per experts en un angle de 45 graus i perfectament muntada perquè el patró de la pedra es mantingui constant. Una vora mitja crea una vora transparent entre la part superior del taulell i una segona pedra per crear una vora especial.

La nostra fàbrica compta amb una àmplia experiència amb avantatges de mitges per a projectes comercials i residencials. Tant els materials de pedra natural com els taulells de quars es poden mitigar.


Descripció del taulell de quars Crema Marfil:


Material: fantasia de vespa marró sèries quars

Gruix: lloses de 30 mm amb alçada de mitja vora 50 mm

Color: color beix amb venes grises, similar al marbre Crema Marfil

Edge: es va reduir la vora mitja

Mides estàndard: 96 "-108" x26 ", 96" -108 "x4", 76 "x36", 84 "x36", 96 "x36", 66 "x42", 96 "x48", amb un recobriment de cuina i un reduir el recobriment de la paleta d'acer inoxidable.

Codi HS: 68101910


Rendiment del producte:

1. No porós, no absorbent

2. Consistència del color

3. Antibacterial, anti-floridura, anti-mildiu

4. Resistent a les ratllades

5. Taca resistent

6. Resistent a la calor

7. Manteniment gratuït

8. Resistents als productes químics de la llar


Banc de quars Crema Marfil

De la fàbrica de pedra Xiamen Yalitong

Podem fabricar els taulells de quars i les part superior de la vanitat amb lloses exactament d'acord amb les seves necessitats de dimensions i colors. Els vostres dibuixos es valoren.


Investigació