Pica de pedra per a la sobresegüent

Piques de marbre blanc
Color: Volakas Marbre Blanc
Dimensió: 40x40x11.5cm

Detalls del producte

Pica de pedra per a la sobresegüent

És un marbre grec molt famós volakas a tot el món amb un preu molt assequible.


El marbre blanc de Volakas, també conegut com a marbre de Floe Blanc, és una preciosa pedra natural, extreta de les pedreres del nord de Grècia. Un marbre de reconeguda elegància, White Volakas es caracteritza per un fons blanc amb venes fines que poden variar de color de crema, avellana i gris clar, un marbre que recorda alguns dels marbres toscans més bells. Volakas White està disponible en dos tipus diferents: Clàssic - amb vena paral·lela i ennuvolat - en el qual les venes creen ombres de color ennuvolat particular.

El marbre blanc de Volakas és una pedra natural molt utilitzada en projectes d'aspecte clàssic i tradicional, un material capaç d'oferir personalitat i elegància als espais. Els acabats més utilitzats per a aquesta pedra natural són polits, perfeccionats, raspallats i sorres.


Aquesta pica de vesel està feta d'una roca de pedra natural, tallada a mà en una pica. Les piques de marbre blanc volakas varien de 15"Dia. a 21" Dia. Aquesta pica de marbre natural és molt única i diferent l'una de l'altra, el que li dóna una moderna i elegant caiguda al seu bany. El bol polit es veu bonic i molt fàcil de netejar.


● Bols de marbre blanc Volakas

● Forma rodona o ovalada o clientitzada

● Color blanc amb o sense venes grises

● 15-21 " Dia. x 5-6 " Alçada

● Bol polit

● L'obertura de drenatge s'adapta a l'estàndard 1 5/8"

● MOQ: 20PCS per comandaPer a qualsevol consulta sobre les nostres piques de marbre blanc per al bany, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres:

Whatsapp:+86 13859955059 (Sophy)
+86 13606008877 (Lliri)

Contacte 1: Sophy Zhou

Correu electrònic: sophy@yalitong-stone.com

Contacte 2:Lliri Lin

Correu electrònic: lily@yalitong-stone.comHot Tags: pica de pedra per sobrecarrer tops, fabricants, proveïdors, fàbrica, majorista, projecte, preu
Investigació

You Might Also Like