Moon Pearl G623 Lloses de granit Gangsaw

Moon Pearl G623 Granite Gangsaw Lloses Moon Pearl G623 Granite és un granit barat i gris que s'extreu a la Xina. Aquesta pedra és especialment bona per a exteriors: aplicacions interiors de parets i sòls, cobertes de vanitat, taulells, mosaics, fonts, piscina i altres projectes de disseny. També es diu Bianco ...

Detalls del producte

Moon Pearl G623 Lloses de granit Gangsaw


Moon Pearl G623 Granite és un granit barat i gris que s'extreu a la Xina. Aquesta pedra és especialment bona per a exteriors: aplicacions interiors de parets i sòls, cobertes de vanitat, taulells, mosaics, fonts, piscina i altres projectes de disseny. També va anomenar Bianco Sardo, Rosa Beta i Snow Gray. Moon Pearl G623 El granit es pot processar amb un acabat polit, afilat, flamejat, acabat amb bisturí i així successivament.Moon Pearl G623 Imatge de mostra:


G623 (2). PngDescripció:


Per a taulells de cuina normals, illes o banys, quan l'amplada és inferior a 45 ", sempre tallem blocs més petits per a la fabricació, només per a les illes amb alçària> 45", fem servir les lloses de gangs per a la fabricació.


Qualsevol consulta nova per a les lloses, taulells o taulells de tocador, poseu-vos en contacte amb nosaltres directament.

Investigació