Spray White / Gray White Mist Cost de granit, Wave White Gangsaw Lloses en venda

Spray White / Gray White Mist Cost de granit, Wave White Gangsaw Lloses a la venda White Mist és un granit de gra fi de la Xina, que presenta un excel·lent contrast d'ónix i d'alabastre. Aquesta baixa variació, el granit poliment està disponible en una varietat de diferents mides de lloses: Imatges de mostra: ...

Detalls del producte

Spray White / Gray White Mist Cost de granit, Wave White Gangsaw Slabs a la venda

White Mist és un granit de gra fi de la Xina, que presenta un excel·lent contrast d'ónix i d'alabastre. Aquesta baixa variació, el granit poliment està disponible en una varietat de diferents mides de llosa:


wave white (2).jpg

Pic de lloses


wave white (3).jpg

Pic de lloses


wave white (1).jpg

Pic de lloses

Imatge de mostra:

Wave White.JPGDescripció:


Per als taulells de cuina normals, illes o banys, quan l'amplada és inferior a 45 ", sempre tallem blocs més petits per a la fabricació, només per a les illes amb alçària> 45", fem servir les lloses de gangs per a la fabricació. Alguns productes acabats per a la seva referència a continuació:

DSC05712.JPG

Cantonades amb radi


DSC05782.JPG

Recollida del safareig


DSC05778.JPG

Puntes de ganxo amb retallat rectangular

DSC05709.JPG

Top de vanitat de 72 "


DSC05776.JPG

Illa


DSC05743.JPG

Top de vanitat 48 "


Qualsevol nova consulta per a les lloses, taulells o taulells de tocador, poseu-vos en contacte amb nosaltres directament.

Hot Tags: Spray de blanc i gris, granit de boira blanca, oli de lloses blanques a la venda, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, preu
Investigació

You Might Also Like