Taj Mahal Lloses de quarzita, tauletes de quarsita Perla Venata

Subministrem taulells de tauletes, taulells, taulells i taulells de quitanita Taj Mahal, lloses de quarsita Perla Venata, rajoles, taulells i taulells de goma. Ja fa més de 20 anys que treballem amb productes de pedra, la majoria dels nostres productes s'exporten als mercats d'EUA i Europa.

Detalls del producte

Taj Mahal Lloses de quarzita, tauletes de quarsita Perla Venata

Subministrem taulells de tauletes, taulells, taulells i taulells de quitanita Taj Mahal, lloses de quarsita Perla Venata, rajoles, taulells i taulells de goma. Ja fa més de 20 anys que treballem amb productes de pedra, la majoria dels nostres productes s'exporten als mercats d'EUA i Europa.

03-01 (4).jpg

Tanca el número 1


03-01 (5).jpg

Tanca el número 203-01 (10).jpg

Tanca el número 303-01 (16).jpg

Tanca el número 4


03-01 (25).jpg

Tanca el número 5


03-01 (29).jpg

Tanca el número 6

Taj Mahal

Gruix: 2cm o 3cm

Tipus: Quartzita

Acabat: polit o raspallat

Altres noms: Off White, Perla Venata

País d'origen: Brasil

En conclusió, Taj Mahal Quartzite es veu tan bonic com el marbre, i tan fort com el granit.


El Taj Mahal Quartzite presenta un fons blanc suau i venes d'or subtils. Tota la quarsita natural és més duradora que el granit, i és coneguda per les seves venes esgarrifoses i dramàtiques com el marbre. Utilitzeu aquesta pedra natural elegant per crear boniques taulells de quarsita, illes d'aigua, pisos i parets d'accent a tota la casa i propietats comercials. Les lloses estan disponibles tant en acabats coberts com en polit.


Bona selecció de lloses com a continuació:

MBS = 290X190X2CM (2) .jpg


Algunes altres opcions:03-01 (27).jpg

Galeria de llosa núm. 1


03-01 (3).jpg

Galeria Slab # 2


03-01 (18).jpg

Galeria Slab # 3Però podem evitar aquests punts o variacions de color fosc durant la nostra fabricació per a taulells de cuina o tapes de vanitat:


03-01-37.png

Tall de llosa # 1


03-01-38.png

Tall de llosa # 2


Després de la selecció de la llosa, obtindreu un bon comptador de cuina;

--- però, per què és el disseny de la cuina de quarsita Taj Mahal cada vegada més popular al mercat?

--- Principalment per les seves 3 millors avantatges:


1. Durador i fort

Quan es tracta de la durabilitat i la força, la quarsita Taj Mahal, que en realitat és un dels membres més populars de la categoria de quarsita dura, és sens dubte una gran opció material que podeu considerar per a la vostra cuina.

Si es compara amb altres tipus de pedra natural habitualment utilitzats en el disseny de la cuina, com el marbre, la quarsita segura té una semblança bastant forta, aquesta quarsita és encara millor.

El marbre sempre és molt agradable i definitivament és una opció bonica per al disseny de la cuina, però és bastant fràgil i molt fàcil d'obtenir tacat.

2. Resistent relatiu a la calor

En molts casos, la quarsita Taj Mahal s'assabenta que la seva qualitat resistent al calor d'aquest material de cuina és bastant la mateixa que la del granit.

No obstant això, el granit no és tan bonic com la quarsita del Taj Mahal pel que fa a la venação.

Fins i tot aquesta quarsita és resistent a la calor, això no vol dir que es pugui fer res relacionat amb la calor de la superfície de quarsita, ja que després de molt temps això pot reduir la qualitat excel·lent que té. A partir d'això, es recomana que realitzeu un manteniment especial i que també utilitzeu trivet o placemat com a protector quan vulgueu col·locar alguna cosa calent a la superfície del Taj Mahal Quartzite.

3. Aparença elegant

Ja s'ha esmentat anteriorment que la quarsita Taj Mahal té una bellesa molt similar a la bellesa del marbre. Per tant, en general això es pot anomenar com una opció molt elegant per a la zona de cuina.

El més important és que: té una millor qualitat que el marbre de la manera que és més fàcil de mantenir i òbviament més resistent.

Pel que fa al color, en general es pot dir que la quarsita Taj Mahal té color blanc. Tot i així, de vegades es veu una mica beig o una mica gris.


Algunes fotos acabades:

kitchen counter.png

Taulell de la cuina


2.jpg

Top de la vanitat


3.jpg

Cafè


Així que si algun de vosaltres està interessat en Taj Mahal Quartzite, envieu-nos un correu electrònic per correu electrònic: export@yalitong-stone.com

O WhatsApp: +86 138 599 55059

Gràcies


Investigació