Bookmatch Volakas de marbre

Natural de pedra Volakas de marbre a les lloses de marbre de Volakas és una pedra natural elegant amb un fons blanc, accentuat amb venes de gris i mostres de Borgonya pàl·lid. Volakas marbre és extreta de Grècia i Ideal per vanitats, rajoles de València i rajoles. Especificacions: Disponible amb:...

Detalls del producte

Bookmatch Volakas de marbre

Volakas el marbre és una pedra natural elegant amb un fons blanc barrejat amb venes gris, marrons venes i venes morades vegades, donant una sensació de moviment i de la intensitat del material. Les venes distintius abundants permetrà l'estil de bookmatch, creant una il·lusió única i brillant de profunditat en l'espai.

Llibre joc lloses no estan disponibles per a tots els materials. Generalment només marbres amb patrons lineals o un munt de moviment són el llibre corresponent. Amb aquestes bales, aquesta manera polit realment Mostra la bellesa natural. Marbre de Volakas de marbre blanc és tal pedra.


Especificacions:

Disponible amb: Gangsaw lloses, estàndard o tallats a mida rajoles, Vanitytops, escales o Lavabo embornals etc.

Acabat superficial: polit o polit principalment

Aplicació: Ús Interior principalment


Podem reduir a lloses de marbre de Volakas o blocs de marbre de Volakas a diferents dimensions, però només mira millor quan és una gran llosa de la bookmatch.


Garantia de qualitat:

1. cada llosa serà inspeccionat per nostres treballadors amb 10 anys d'experiència per assegurar-se totes les lloses sense forats, esquerdes, línies negres etc..

2. enviar fotos de cada paquet abans d'enviament

3. enviar fotos del contenidor de càrrega després contenidor carregat.


Qualsevol interessat amb el nostre bookmatch de marbre Volakas, si us plau escriviu-nos per export@yalitong-stone.com

Gràcies


Hot Tags: Volakas de marbre bookmatch, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, projecte, preu
Investigació

You Might Also Like