Lloses de quars de Mandalay pedra de quars herba

Herba Quars pedra Mandalay Quars lloses producte Descripció nostra durador Quars artificial es fa per una alternativa rendible i versàtil per a pedra natural. Hi ha més de 100 dissenys en color. A més, la nostra fàbrica pot partit de costum gairebé tots els colors si vostè proporciona les mostres per a nosaltres...

Detalls del producte

Lloses de quars de Mandalay pedra de quars herba

Match Ecoquartz Mandalay (3)11.jpg

Descripció del producte

Nostres durador Quars artificial es fa per una alternativa rendible i versàtil per a pedra natural. Hi ha més de 100 dissenys en color. A més, la nostra fàbrica pot partit de costum gairebé tots els colors si vostè proporciona les mostres per a nosaltres.


Nostres superfícies de quars artificial mantenir la brillantor i sorprenent bona aparença per a les edats. Inclou una combinació de quars 93% aixafat-un dels minerals més forts de la natura- i les resines de polièster de qualitat més alt i pigments. Aquest color anomenadaMandalayés molt especials i molt bones opcions per alguns projectes hotelers.Nostres Quars artificial és costum dissenyat a les seves especificacions. És ideal per tocadors de bany, taulells de cuina, backsplashes, parets de dutxa i una gran varietat d'altres superfícies.

Subministrem lloses amb mida estàndard:3050x1440mm 59 3250x1640mm

Gruix:2 o 3 cm

Podem oferircostums fabricat solucionsbasat en el seu requisit detallada així.


Hot Tags: Quars de mandalay pedra de quars herba lloses, proveïdors, preu a l'engròs, fàbrica,
Investigació

You Might Also Like