Medallons de sòl fets per marbre i granit

Medallons de pis realitzats en marbre i granit Els medallons de marbre i granit estan disponibles en els dissenys que es mostren a les fotos o en un disseny personalitzat, com ara una cresta familiar o un logotip corporatiu. Els dissenys de sòl de marbre són executats pels nostres mestres artesans en marbre, granit o ...

Detalls del producte

Medallons de pis realitzats en marbre i granit

Els medallons de marbre i granit estan disponibles en els dissenys que es mostren a les imatges o en un disseny personalitzat, com ara una cresta familiar o un logotip corporatiu.


Els dissenys de sòl de marbre són executats pels nostres mestres artesans en marbre, granit o travertí. Els medallons de pedra s'han dissenyat per encaixar en sòls de pedra. Podeu personalitzar qualsevol dissenys de marbre de raig d'aigua amb els elements d'altres medallons o vores de paviments.

La majoria dels medallons del pis es poden ampliar a qualsevol mida. Si esteu interessats en la mida del medalló del pis en particular, envieu-nos correus electrònics amb els vostres dissenys o imatges.

El gruix estàndard del medalló de pedra és de 17 mm. Es pot fabricar en un altre gruix segons el seu requeriment. El gruix estàndard per als medallons de marbre sòlid és de 15-18 mm de gruix sense alumini.

El marbre o granit que s'utilitza per fabricar medallons de pis no té línies de lletada i està polida i segellada. Es poden instal·lar medallons de pedra en sòls o parets, i es poden utilitzar com a esquitxades en cuines o en taules.


El medalló de pedra aquàtica està fabricat per Xiamen Yalitong Stone tallant lloses de pedra naturals amb una màquina d'aigua, muntada el més estreta possible en un suport sòlid. Les pedres són polides i segellades i no hi ha buits ni lletada entre peces individuals. No ha de preocupar-se de netejar el grogut o les grogues a joc de color. La disponibilitat d'equips d'aigua per computadora permet reduir la pedra a toleràncies increïblement menors.


blob.pngPer a qualsevol licitació de projectes nous, contacteu amb nosaltres per export@yalitong-stone.com
Investigació