Marbre Negre de Kenya

Aquest Kenya Black Marble pot afegir sensacions exòtiques i internacionals al vostre espai. Aquesta pedra en blanc i negre té un efecte gràfic únic i bonic, de manera que es pot notar en una habitació amb un clar sentit de presència.

Detalls del producte

Descripció:

Kenya Black Marble és un marbre de fusta gris molt popular amb vetes tallades de la Xina, que es recomana tant per a instal·lacions de propietats residencials com comercials. És l'elecció perfecta per crear impressionants tauletes de marbre, declaracions de illes de cuina, terres de rajoles de marbre i rajoles on es ressalten la seva bellesa natural i el seu drama.

Característiques del producte:

1. Aquest marbre negre de Kenya pot afegir sensacions exòtiques i internacionals al vostre espai. Aquesta pedra en blanc i negre té un efecte gràfic únic i bonic, de manera que es pot notar en una habitació amb un clar sentit de presència.

2. El color i la textura d'aquest marbre tenen un canvi natural. La majoria de les persones que aprecien la pedra natural entenen que aquest canvi natural forma la bellesa i el caràcter del material.

3. El material d'aquest marbre negre de Kenya és simplement extret en pedres grans i després es talla. Aquests panells es poleixen per produir una textura brillant.

Aquest producte es pot utilitzar en diverses aplicacions, incloent terres, banys, cuines, entrades i, de fet, és adequat per a qualsevol aplicació que requereixi una superfície de rajoles o de treball.

El nostre avantatge:

1) El teu propi camp de lloses i bloc de camp.

2) Gran experiència en negocis d'exportació.

3) Pedrera autònoma, subministrament estable i preu favorable.

Especificacions:

Disponible amb: lloses de guillotina, rajoles estàndard o tallades, tauletes de taula, tauletes de bany o lavabos, etc.

Acabat superficial: polit o afinat principalment

Aplicació: principalment d'ús interior

Origen: Xina

Visualització del producte:

Preu de marbre negre de Kenya

Hot Tags: Kenya Negre Marbre, fabricants, proveïdors, fàbrica, majorista, projecte, preu
Investigació

You Might Also Like